Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag begär är att somna lyckligt

Det finns ju bara skit
på TV
inget som är värt
att lägga sina ögon på

det är
matprogram
och dåliga sitcoms
talkshows
och kassa serier
repriser på värdelösa
realityprogram
och tunga nyheter
det är
häftig acion
spännande thrillers
läskiga skräckfilmer
och
sorgliga dramer

inget som jag
orkar
lyssna på
titta på
stanna vid
bara zappar
zappar

Är det för mycket begärt
med en romantisk
komedi


det är kväll
snart natt
jag vill inte bli överraskad
vill veta
att slutet blir lyckligt
vill somna
med ett fjantigt
flin på läpparna
en
mmmmm-känsla
i magen
och en tanke
om att
evig kärlek
existerar



är det för mycket begärt
med en romantisk komedi?




Fri vers av Havanna
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 23:43



Bookmark and Share


    snöö
Håller med. Destå fler kanaler destå mer skit tycks det finnas att välja på och så lite att se på som gör att man lyckligt får drömma sig bort för en stund.
2008-08-31

  Last Word Spoken
Ja, jag förstår dig! Stäng av tvn och skriv en kärleksdikt precis som du vill att den där underbara kärleken ska vara och somna med den känslan. Därför har jag så många kärleksdikter :)) Tvn är avstängd! :))
2008-08-30

    Fröken Frida
Patrioten på svt1 just nu är helt underbar - och Heath Ledger är snyggare än nånsin. Ett tips!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna