Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stesolida reflexioner


Ande[tag] sjunger
en takt flera toner

Själar lystrar
hjärtan varseblir

Meditativ trans(aktion)
förenar ädelt

Fritt val eller celestial [p]åverkan

Intentionens omfamning
rusar i mitt blod

Jag

är hemma















Fri vers av J A Nicander
Läst 594 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-31 20:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
en harmoni eget välmående på ett, som Carola Z skulle sagt, "kolofruktansvärt" snyggt sätt;-)
2008-09-01

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
känslan " jag är hemma ". flera betydelser, men dock likledes varm harmoni. :)
2008-08-31

    Nattviol
mekanisk.. (p)åverkan...

som himlakroppar i rörelse
bundet, förutsägbart

föredrar alltid fritt val!
(eller tron att det finns...
ett fritt val..)

välkommen hem
kram
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander