Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku i sommarns sista andetag



ännu sommartid
frosten vässar vinterklor

sen augustinatt




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 23:49



Bookmark and Share


    glasa VIP
ja, vi vet
vad vi väntar
att
ätas
av mörkret
att
pinas mot nästa sommartid

du skriver så
oerhört skickligt
2008-09-02

    ej medlem längre
Naglar sig fast tack vare vinterklorna ...
2008-09-01

  Rolando Furioso
Bra! Väcker minnesbilder äv ungdomens äppelknyckarraider med cykelturer till villaområdet intill med rimfrost i andetagen och spänningspulsen i hjärtat.
2008-09-01

    ej medlem längre
"Vässar vinterklor" var ett bra uttryck för att vara precis i gränslandet mellan sommar och höst.
2008-09-01

  Hannadraken
mmm, sista augusti. det är lite ödesmättat.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder