Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen handlar det om att jag inte kan förlåta


Inget finns att försvara



Kommer du för att döda
ska jag själv
lika mycket som du
så jag höjer kniven

men


bara för att döden
kastar mig mot marken
levande
och du höjer kniven



andan mot jordgraven
skamdammet
kväver allt jag visste
och kniven

förlåter

varje blodsdroppe
levande begravd
höljd i förtvivlan
kniven

du

Tar mitt liv
mellan dina händer
puls mot puls
andas


mig







Fri vers av korpfjäder
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 14:05



Bookmark and Share


    glasa VIP
LÄSTE EN GÅNG
och slutade genast andas

den är så skalpellexakt
på renaste riktigt

jag blev förklarad
för mig själv
av din för
klaring
dig
2008-09-02

    ej medlem längre
Känns att det är något väldigt svårförlåtet. Med skam inblandat (om jag fattade rätt) kan det vara mycket svårt.

Spännande form. Gillar meningen som bildas av de enstaka orden!
2008-09-01

  Mona*
Berör in i djupet, ilska och sorg.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder