Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grip tag i mig!

 

Ta tag i mig, gör mig, stör mig
Skriv något som berör mig

Roa inte utan oroa  mitt
status Quo

Låt mig dina innersta ord insupa
och i ett fröjdefullt hurra utropa

Låt din dikt vara fylld av själakraft
så att jag i den ser din hjärtas makt

Rör om mitt innersta med en dikt
Det kan vara av din själa bikt

Gör så att mitt öga tåras

Skakad och rörd jag vill
dina ord nalkas
och av din poesi svalkas

Fäll mig med poesi

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-01 16:34

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
hittade min bortkomna kommentar från Eksjö-stormen:
"Fäll mig med poesi" - en önskedröm jag deltar i...
2008-09-15

  genni VIP
Bokmärks så klart!!
2008-09-07

  genni VIP
Den här borde bli reds val, applåd för de här raderna.
2008-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sir I´ll give it a try!
****************
2008-09-01

    Lindizz
Vackert om den fina poesi som man vill beröras o röras av..underbar text:)
2008-09-01

  Fånga dagen
Du berör sannerligen
mvh Anna-Karin
2008-09-01

  anits VIP
Vackert om poesisom du vill ska
röra och beröra dig
underbart skrivit
2008-09-01

  lyckeli
Ja!! Vill också fällas av poesi!!
2008-09-01

    sunnanvind
Att utmana på detta viset!:)) Nej, skämt åsido...man vill bli berörd, och att få beröra, bli gripen som du säger...mycket fint skaldat om denna längtan!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP