Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår älskade VI för första gången


Igår älskade VI
för första gången


fjäderlätta händer på längtande hud
sträcker sig efter beröring


Ögon möter ögon
ända in i själen


läppar möter läppar
vibererar av lust


hjärtat öppet
för mötet som skall ske


tiden slutar existera
när vi smälter samman


Rytm - känsla


LYCKA







Fri vers av Nova-Liv
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-04 09:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
När första gången blir så kan jag inte annat än att Gratulera er båda två. Att du sedan skriver det ner med den där känslan du förmedlar gör det hela större. Nice.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv