Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att uppleva nytt för att glömma det gamla


nya perspektiv



resa bort

få ny luft
under vingarna

vädra bort
negativ kraft

skapa nya drömmar
nya alternativ
nytt liv

binda band
förflutet och framtid

skapa
nya perspektiv


H.R-05




Dagbok av Helena R
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-07-25 18:50



Bookmark and Share

  Helena R