Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag..

Plocka fram..
Plocka bort..

Plocka ur..
Plocka i..

Plocka ur..
Slänga i..
vika ner..
Hänga upp..
Läggas in..

Plockas upp..
Läggas på plats..
Sopa rent..
Dammsuga..

Mamma mig hit..
Mamma mig dit..

Mat
Disk
Tvätt
Städ
Tjat
..dag ut och dag in..

Och det ska kallas livet..






Övriga genrer av Someone...
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 15:32



Bookmark and Share


  Mauri
Mmmm, livet blir vad man gör det till ...ibland måste man vända blad...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Someone...