Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

du ser mig
jag ser dig

avståndet minskar efter varje blinkning

du sträcker fram din hand
jag tar den

hjärtat tar en paus när din hand möter min

jag känner din värme
den går som en stöt genom kroppen

jag ser dig i ögonen
du tittar ner

Du låter din hand lätt smeka min kind
jag andas

Jag ser vad du vill
Du ser vad jag vill

Blodet rusar
känner dina andetag

Lätta små korta andetag
..läppar möts..

Kyss

Mina andetag blir tyngre
Vill mer - får inte - kan inte

Kyss

Vill skrika STOPP
kan inte...

Åhh..

Jag slår upp mina blå.. Andas snabbt.. Andas ut..
En dröm - som ingen kan se
som ingen kan känna
som ingen vet om

... Bara jag...
... Bara jag...





Övriga genrer av Someone...
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-05 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Someone...