Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens regn..

Jag låter regndroppar möta mig utan att skyla
gillar det varma sensommardugget

Känner mig tung i sinnet

Jag går med mina kassar fram till bilen
blir blöt - men det gör inget

Är inte glad

Sätter mig framför ratten och startar
vindrutetorkarn drar fram och tillbaks

Vill egentligen bara dra

Följer regndropparna på vindrutan
en del når fram - andra blir bortförda

Nå fram - när då?

Lutar mig tillbaka i sätet - låter tankarna fly dit de vill
suckar - lägger i växel

Nå fram - var då?

Hem - hem till de mina - mina allra käraste
Det är ju dem jag lever för

Eller?

Är det värt att förlora sig själv?
Att ge hela sin själ

Jag vet svaret

Gårdagens regn
Morgondagens solsken




Övriga genrer av Someone...
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Someone...