Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var där


Is there anyone..

Is there anyone out there...?...out there...?...there?

Ekot dör sakta bort...

Hon släpper hans hand..

Don´t let go, don´t let..

Han sjunker sakta - hon får inte fram ett ljud..

Is there anyone out there...?...out there...?...there?

I´m here... *harkel*... here...

..inte ett öga är torrt ..

- hela världen var med när Titanic sjönk för andra gången -

..och tamigfan inte ett öga var torrt..




Övriga genrer av Someone...
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Someone...