Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spegelbildens verklighet


att bli sedd



spegelreglerna
mina ögon
blickar mig

regelspeglarna
dina ögon
genomborrar blixtsnabbt

vem ser
ögonblicket
genombrutet


om gud finns
längtar hon efter

att bli sedd




Fri vers av korpfjäder
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, Gud längtar nog efter att bli sedd, men inte för sin egen skull. Gillar "regelspeglarna"!
2008-09-05

  Mona*
"vem ser
ögonblicket
genombrutet"
Tycker om!
2008-09-04

  Maria Zena Viklund
som jag kommenterade i hannadrakens dikt, det var det vackraste jag läst!

"om gud finns
längtar hon efter

att bli sedd"

applåd o bokmärke!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder