Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är dagen som inte fanns


Jag svävar

luften sjunker undan där jag går

som om jag vore lycklig

som om jag vore någonting annat

... någon annan

bara idag

med huvudet tömt på innehåll

rösterna utifrån och inifrån

... tysta

jag hör ingenting

ser ingenting

från där jag sitter

och fantiserar

om att allt är så jättebra

helt smärtfritt

och helt fel

som att man äntligen fått

vad man inte förtjänar

och att man stulit luften

från alla som kunde behövt den

livets jobbigaste period

är den mellan födsel

och död

med viss

naturlig

modifikation

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen