Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prunus Domestica









))) RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING (((











-KÅMM IN!!
-vem e de?
-tyst..kolla vädret istället..
-på fyran?
-ja..

-TJENATJENA! DÅ VAR DE DAX!! Å SNABBT SKALL DE GÅ,,BRÅDISBRÅDIS!!

-Visst..kör på bara..
-men de e inget väder på fyran?
-va? jofan..de e nu..

-BANANERNA SKALL LIGGA EXAKT TRE CENTIMETER FRÅN APELSINERNA VA! MEN KOLLA HÄR..MÅSTE MÄTA MED TUMMSTÅKKEN VETTERRÖ..

-näe..de e intet väder..kolla själv..
-de va märkligt..va e klockan?
-jo kanske..

-SÅVA! NU E DE PLOMMÅNNEN VA!! INTE SKALL DOM LIGGA IHOPTRYCKT ME..VA FAN E DE HÄRRÅ!??

-va? de e...va sören heter dom nu maggan?
-vilka?
-dom där han håller i händerna?
-nektariner..

-NÄÄÄKTARIIINEEER!! FINT SKA DE VA!? INTE SKA DOM LIGGA IHOP ME PLOMMÅNNEN VA!? DOM SKALL LIGGA BREVE BLUUDAPPELSINERNA VA..SYRAN VA! HAJJA! JA MÄÄTER AVSTÅNDEN..EXAKT DIAMETRALT MOT PÄÄRONA VA!! SÅJA..TRE CENTIMTER HÄR VA...Å FYRA CENTIMETER HÄR..

-men vem e de..?
-strunt i de nu ..kolla nu vädret på fyran..
-äh! reklam..

-NU VA DE KLARRRT!!! BRÅDISBRÅDIS!! TAR VI DE PÅ FAKTURA VA!? SOM VANLIT ELLER!!?

-visst!
-PRUNUS DOMESTICA!!! VÄNDE PÅ VINDRUVORNA GRATIS!!
HEJJS SVEJJS!!!

-vem i helsicke va det?
-va?
-vem v a r det!?
-fruktteknikern..har vädret börjat?









Fri vers av Absint
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-07-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absint