Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
###################################################


Livskavitation

-Du?, har du märkt att du står still och inte kommer någonstans?

-Nej! hur menar du nu egentligen ,vadå kommer någonstans jag jäktar väll runt som alla andra?

-Ja det blir ju inte så mycket gjort om man säger så.

-Gjort och gjort, vad skulle jag göra menar du?

-Du kan ju börja med att försöka, det skulle för mig vara det första steget.

-Försöka med vadå egentligen?

-Ja det vet du väll själv kan jag tro, vad det är jag menar, spelar du dum nu?.

-Dum?

-Ja just det, dum

-nej nu är det dags att du lägger korten på bordet och visar vad du tycker jag borde försöka med!

-Jag vill... jag tycker....

-Fram med det bara.

Tystnad...

-Jag vill att du ska försöka leva...




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-05 04:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att problemen uppstår när man försöker.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson