Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta pizza och ..

Jag vill inte dö
på toaletten
med kuken i handen

Därför
ska jag sluta
äta pizza
och
runka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-07-25 22:51



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Det ena utesluter inte det andra
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan