Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herbie

Snart kommer vår nya familjemedlem. Herbie är hans namn.
Döpt av vår son som har en film om en folkvagn som heter just Herbie.
Snart kan vi pussa en kattnäsa igen.
Lilleplutt sitter nu i transportbox och undrar väl vad det är som händer.
Nyköpta matskålar har diskats. Katt-toaletten står på sin plats.
Mat har inhandlats och vår son har bäddat i både docksäng och dockvagn...
...fast att jag förklarat att Herbie nog lägger sig VAR han vill, NÄR han vill.
Katten kan man ju inte lägga och natta på kvällen som vi gör med honom.
På frågan om Herbie kan vara med och sparka boll
svarade jag förskräckt -Nej!...men vem vet!
"Bebisen" är alltså på väg till oss i detta nu.
I vinter kommer vi att ha en varm katt i vårt knä
och njuta av dess spinnande.
Troligen kommer han att hänga i gardiner, välta ner en och annan pryl och hitta på massa annat bus också...men vad gör väl det :))
Välkommen Herbie!






Fri vers av Therés
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-09-06 15:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sannolikt gör den nya familjemedlemmen det där med gardiner m.m.,men är ändå en trivselfaktor.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!