Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en förstelnad oro

ta emot denna brustenhet
jag ska leva ett tag till
genomgå blödande dagar

alla sår spricker upp
alla sångare tystnar
tid är nu för slutna strupar
kväljd klagan och vid ögat
bara salt

inget lugn infinner sig i denna stillhet
det är en förstelnad oro
det är inväntan: kom framtid
och förvåna




Fri vers av Marta
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 17:06



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Jag faller också för slutet-suveränt!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta