Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trans

transpirans, en rännil
reser jag med längs ditt bäcken
dina tunna revben under mina fingrar
ögonlock, jag söker mig
till platser där livet är skörast

transparent din tunna hud
transcendens men ingen gud
som skratt, i tillvaron tynande
ekar kort, försvinner

det är så jag vill leva: med osäkra minnen
illusoriskt förfluten, i nuet verklig
där skalet är tjockt, jag sökte din sårbarhet
men har själv min sköld




Fri vers av Marta
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 17:09



Bookmark and Share


  Molgan
bra dikt
tänker mig en vilja att delge, men att det inre är för komplicerat och personligt

gillade dessa rader mycket
"transparent din tunna hud
transcendens men ingen gud"
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta