Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse...


Ju bättre jag mår
desto mer inser jag
vilken värdelös varelse
jag egentligen är

nu vet jag vad ni ser hos mig
alla ni med granskande ögon
jag är irrelevans personifierad
paketerad i ett skal av slem

den här svaga varelsen
med detta sjuka utseende
med denna distinktion av aska
jag ser i spegeln idag

han stinker av självhat
och kall, sörjig, avskalat
och degraderad omänsklighet

allt jag vill
när jag ser honom i spegeln
handlar om död

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 120 gånger
Publicerad 2008-09-06 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen