Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inga ord kvar... ger upp försöken... använder penna och papper tills... ja, då jag inte gör det mer...


sista på ett tag



vandra stilla i... ensamhet

andas långsamt i... likgiltighet

be om förlåtelse i... evighet

och ge upp i... stillhet

mänsklighet

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 22:19



Bookmark and Share


  Trädflickan
Hur ska man kunna skriva om man bara känner tomhet?
Kanske lättare skriva med papper och penna, då kanske orden som gömmer sig bakom tomheten lockas fram av bara farten..
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen