Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare utan

Först

vatten
vatten
mjuk rengörande
tvål

smörja
smörja
lent och fint

sen

börjar

underlaget
lagas
bit för bit
allt som fattas
ska fyllas på
allt som inte hör
dit
ska gömmas bort

pudra
pudra
jämnt och fint

kajalen
svart förstås
rinner
som en flod
runt mina ögon

sist

glans
och glitter
på mina läppar

färdig



och du säger:



"Du är vacker



men ännu vackrare utan"






Jag tror jag älskar dig!!!!




Fri vers av Havanna
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna