Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar din brännande beröring

Du har väckt mig


Förgiftande - förlösande


i djupet av mig själv vaknar jag


längtar jag


Jag vill brinna - Bränna - Förgöra


Hinder - Förbud - Förakt



Du har väckt mig och nu är jag vaken


igen








Fri vers av Nova-Liv
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-08 13:12



Bookmark and Share


    deb8
passionen är grym...gillar hur du vill

"Bränna - Förgöra
Hinder - Förbud - Förakt"

SNYGGT!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv