Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son of a bitch- påhitt

Är det bara jag
som vid
sussdags
sovtime
inte kan
slappna av
och slumra in
direkt

jag måste
förstås
gå igenom
varje liten
fucking
detalj
som hänt
under
dagens lopp
och varje liten
jävla skitdetalj
som komma skall
dagen efter
planera lixom
i mitt huvud
så jag har
någorlunda koll

om någon
sagt något
otrevligt
eller
svåruppfattat
så är det
här
vid nattens
näste
som jag
måste
nysta upp
historien
tills små
mikrobitar
endast
återstår

jävligt irriterande
faktiskt



Jag önskar
att jag kunde
som min man
bara säga
godnatt
och nästa sekund
sova
som ett barn
bara släppa
allt
på ett ögonblick
och låta
kroppen
falla tung
mot madrassen


är det här något typiskt
kvinnligt
och manligt

skulle ju vara jävligt typiskt



att man är med
i någon
slags
komplott
en försöksråtta
åt
någon
påhittig son of a bitch





Måste fan få sova
ordentligt
snart



imorgon

är det jag som byter



kön




får se om det hjälper.......




Fri vers av Havanna
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna