Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dom andra

 

Lämnar sommar, lämnar minnen
Betong, betong
och jag saknar dig

 

jag saknar dig

 

Nätterna är för långa
vargtimmen för mörk
och dagarna för dom levande
För dom andra
Aldrig för oss

 

Aldrig för oss i marginalen
på gränsen
bland stenar och rötter
Svettiga kroppar

 

Bland mellanrummen
blir vi aldrig oss

 

Jag har aldrig haft dig
och jag saknar dig

 

jag saknar dig




Fri vers av Sländan
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-08 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan