Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äsch! inte ska JAG ha nå´t


Men det är alldeles för MYCKET!
(vad säger jag SÅ för?)
Inte skulle ni haft så mycket besvär för MIN skull!
(Var fan ska jag ställa åbäket?))
Men kom in vetja! Här vankas kaffe och tårta!
(Faktum är att jag VILL inte ha någon panikinköpt
måstegebort-present för artighets skull.)





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-09-09 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart. Ironin är strålande. Tack!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP