Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör det så jävla ont



ibland är det så tungt att gå

framåt



ibland orkar jag inte stå rak

i ryggen



ibland är jag så väldigt liten

inom



ibland är världen utanför så stor

och skrämmande



ibland vill jag bara krypa ihop

i din famn



ibland behöver jag dig mer

än du förstår



ibland skulle jag vilja

att du var här




Fri vers av Nova-Liv
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-10 12:39



Bookmark and Share


  friheten
Förstålig, så kan nog dem flesta känn sig ibland. Väldig bra skriven!
2008-09-21

  Fånga dagen
Fint sårbart skrivet
Anna-Karin
2008-09-12

  Mr Lindemann VIP
Att vara den som längtar efter den som förstår är ofta svårare än att vara den som förstår
2008-09-12

  lyckeli
Denna eviga längtan....
2008-09-11

  Blodros
..utlämnande skrivet om en längtan
den här känns!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv