Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan poet här inspirerade samt tittande då och då på filmen 'Bron över floden Kwai', feminin disciplin är ibland av nöden, ibland leder varje annan disciplin till att förändra världens öden


Kritik på en text XLIII






Den raka vägen
är alltså skruvad?

Nu förstår jag mig på kvinnor
har alltid tyckt dem

vara typiskt odisciplinerade
även de mindre kurviga

fast ju mer kurviga kvinnor är
desto mindre disciplinerade män...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP