Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår........


Du förstår jag är lite vilse nu

Så om jag verkar förvirrad ta min hand



Du förstår jag är lite kantrad nu

Så om jag inte kan orientera mig hjälp mig att styra



Du förstår jag har tappat lite fotfästet nu

Så om jag snubblar hjälp mig att stå



Du förstår jag är inte så snabb nu

Så om jag kommer efter vänta gärna




Du förstår jag är på väg in i en ny fas nu

Så om jag inte är koncekvent låt mig få va




Du förstår jag vill liksom vidare nu

Så om du vill följa med börja gå då









Fri vers av Nova-Liv
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 13:45



Bookmark and Share


  Blodros
gillar uppdelningen
skapar rymd och eftertänksamhet
sen innehållet så jäkla bra!!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv