Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag smyglyssnade inte, men den unge sure manspersonen var ju inte direkt tystlåten.


Hört på pendeltåget, julafton 2007 - telefonsamtal


- … jag har inte numret till …
- … kan du ringa upp och …
- … dog i morse …
- … har gjort en del för mej …
- … jag fixar ingen jul i år …
- … DU KAN SITTA HEMMA OCH RUTTNA, GUBBJÄVEL




Övriga genrer av Björn Nilsson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 13:46



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Allt i tur och ordning, Björn. Först kommer höst! kan det vara en tröst!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP