Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från forna dar.


Om vår kärlek

Vår kärlek var som vinden
Som stormade sig fram
Och väckte liv i glöden
Som tändes och som brann.

Men vinden avtog sakta
Och elden den brann ut
Kvar fanns bara askan
Av det som fanns förut

Men kanske under askan
En liten glöd fanns kvar
Och vinden kanske åter
Blåser liv i det som var




Fri vers av WaldElin
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 21:33



Bookmark and Share


    Wewill
"Vår kärlek var som vinden
Som stormade sig fram
Och väckte liv i glöden
Som tändes och som brann."

ett litet tips ;) ta bort sig i som stormade sig fram, vinden är ingen person, det låter bättre så här:

"Vår kärlek var som vinden
Som stormade fram
Och väckte liv i glöden
Som tändes och som brann."

men grymt bra skrivet :)
2008-10-03

  creepcraap
snälla, skulle jag kunna få lägga ut denna på min bilddagbok och skriva att du har gjort den! den är så fin, precis som jag känner mig nu, du fick med hela mitt inre i en dikt!
2008-09-30

  stefan.g
Fint skriven! Hoppas vinden tar tag.......
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

WaldElin