Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulvan välver, häver hägn



Skyler kvinnan
mjuk nåd
och ulven ylar månljus
Gränslar
ljuvt böljar sjögräs
vulvan välver
Vältrar

Skummande salt
rytmiskt trasande
klippvasst
skriker mås i vitt

Dovt dunkar
drömska blickar
blixten klyver kyssta läppar
möljer höljda höjder
häver hägn
hjärtat rytmiskt vaggande

stilla

månljus väntar
ulven


sent ska natten vakna




Fri vers av korpfjäder
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-11 21:59



Bookmark and Share


    deb8
Suveräna rader och oj så sensuellt och mustigt...
2008-09-13

  rebecca d
fina alliterationer som stämmer...
2008-09-12

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Blixten Klyver Kyssta Läppar-
2008-09-12

  Ilona _L
Väldigt vackert!
2008-09-11

    Glittra G
Strålande ... fullkomligt fenomenal! Orden bara glider så lätt över tungan ... mycket välsmakande ordkompott.
2008-09-11

  drakbruden VIP
Underbar!
2008-09-11

  Lena Krantz VIP
Åhhh så många härlig ord här så jag bara dånar...
möljer mmm

Perfekt!
2008-09-11

  Hannadraken
vilka ljudsammansättningar du hittat. Smaskens!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder