Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns som jag snott ungarna

Jag skulle vilja
vara
lite mer
vuxen
men gud
är jag redan
29
big 30
närmar sig
med stora
feta steg

men inte fan
är jag vuxen

jovisst
har krystat
fram
tre kids
gulliga
som fan
och
gift mig
med en
man
som inte
tillhör
den vanliga
svennen
nej
jag var
ju tvungen
att ha en
utmaning
varje dag
och
jag har ett hus
som behöver
så mycket
kärlek
och kramar
att det snart
ramlar ihop
jag ska laga
det
snart

men inte fan
känner
jag mig
vuxan

Jag har aldrig
tajta
pennkjolar
med pumps
går alltid
i gympadojs
och
jeansen
kan jag inte leva utan
jag har aldrig
blommiga
blusar
med fina broscher
på bröstet
jag köper
topar
från flickavdelningen
i största
storleken
såklart

När jag lämnar
barnen
på dagis
skolan
känns
det som om jag
snott
ungarna
som om jag är deras
stora
storasyster
som om alla
kan se rakt
igenom mig
att jag inte
har en
fucking
aning
om vad jag sysslar med


jag vet
vuxen
är inte bara en
form
finns massa
gropar
och svängar
jag är nog jävligt
svängigt
till vänster
isåfall
en sån där
sväng
som finns
på vägen till havet
i makedonien
högt jävla upp
så det känns som
om man ska
ramla
hela vägen ner


Där är jag
längst
upp
på berget
och
tittar ner
påväg
att ramla
hela tiden
tror
att alla ser
hur
osäker jag är
tror
att alla
kan se
hur ofta
jag vill hoppa
och skrika
hela vägen ner




Jag är fan inte
vuxen
jag bara låtsas
spelar ett
spel
som jag aldrig
kan förlora
men
kan hamna
utanför
planen
hur många
gånger som helst





jag är inte vuxen



det bara ser ut så




Fri vers av Havanna
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-12 09:20



Bookmark and Share


  Blåbäret
Hög igenkänningsfaktor här...hur kunde det gå så här fort?...varför märkte jag inte när det skedde?
Superbra fångat och uttryckt!!!
2008-09-12

  lyckeli
Igenkänning! Jag är 32, med en 13 årig son....kan sitta på föräldramöte o känna att det känns som om det är mig fröken ska prata om...se om jag lyckats denna terminen! Men man kan vara vuxen på olika sätt! Bättre o sämre sätt för sina barn tror jag...
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna