Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är en sån dag


Då allt bara känns så härligt och så bra

Boken under näsan på väg till jobbet


Solen mot ansiktet och den krispiga luften i mina lungor

liksom allt känns lite enklare än igår


jag köpte skor på lunchen (ja jag är addicted)

det är fredag

och jag ska hångla när jag kommer hem


liksom

idag är en sån dag

Då allt bara känns rätt






Fri vers av Nova-Liv
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 12:37



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En dikt att bli glad av...
gillar raden "Solen mot ansiktet och den krispiga luften i mina lungor"
2008-09-12

  Gabriellan
härligt! man blir liksom glad bara av den här texten!
2008-09-12

  Malin Magnusson
hångla menade jag, det går visst lite för fort allt för ofta....
2008-09-12

  Malin Magnusson
det är dessa dagar som för oss framåt


och snälla, hånga lite för mig med!
2008-09-12

  lyckeli
Härliga dag!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv