Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amsterdam.

mitt medvetande har passerat våran gemensamma värld.
jag hör varje ord som sägs men jag vågar inte svara.
min kropp är inte längre här och min rösts ljudnivå går inte längre att reglera.
hon frågar mig vart våra vänner är?
men jag är för långt borta för att svara.




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock