Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag.

jag är resan som redan är framme vid mitt mål
jag är fegisen du stirrade på men aldrig såg
jag är strecken på väggen vi alla mätt oss på

jag är guld
jag är grus
jag är solkatten bland mörkret på väg mot ljus.




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-13 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock