Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTMANING: 10 nya aforismer



Ett gäng sysslolösa spammare (som kallas ”Sju Dvärgarna”, efter deras ständiga intellektuella och litterära krympande) försöker sedan en tid trycka ner, osynliggöra mina aforismer, som jag la ut på Forum, men också att överträffa dessa med egna aforismer – med uselt resultat förstås: mycket plagiat och stöld, men mest rent personfixerat strunt…


Nu uppmanar jag alla kreativa poeter på sajten (men även mina belackare) att skriva egna riktiga aforismer! Jag tror att för de flesta räcker det med orden ”egna riktiga aforismer” – men annars finns en början till en fundering i Forum-tråden ”OM aforismer och aforismtrådar” [http://www.poeter.se/helpViewTopic.php?topicId=4651. (där ser man också exempel på spammet…)

Sätt igång bara och skriv, många, och selektera fram några få… Du får gärna titta på andras gamla (och nya) aforismer (t.ex. på nätet – två länkar finns i nämnda tråd)… men sedan skriv dina egna! Du kan självklart publicera flera 10-sviter, bara de är bra! (För att ens eventuella försprång inte skall avskräcka dig, eller ens spammarna, tycker jag man skall bara ha med sådana aforismer som man skriver fr.o.m. NU!)

Gör så här: börja titeln med ”10 nya aforismer: ”, sedan svitens rubrik. Jag föreslår att du skriver in ”aforism” som ett av taggen.

Det vore också bra om SW/Red. plockade fram den gamla listan ”månadens tema” och där satte ”10 aforismer” för september-oktober! De kunde också välja ut de bästa och premiera dem (t.ex. med 3 månaders gratis stödmedlemskap)…


Vad säger ni? Ni kan skriva er åsikt här under… men framför allt:

SÄTT IGÅNG OCH SKRIV!


Hälsningar





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 400 gånger
Publicerad 2008-09-13 15:07



Bookmark and Share


  [jimmy]
under tiden "poeterna" samlar kraft och mod för att skriva egna riktiga aforismer hejdar jag mig med mina "10 nya aforismer"-sviter och satsar istället på sviter för en ny aforismbok: NYA
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]