Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då börjar jag - hoppas du kommer med dina egna! inspiration får jag medan jag läser både bra litteratur och spammarskit… *den FICK jag faktiskt av Cathy…:)


10 nya aforismer: ”Du pratar…”




De Sju Dvärgarna
försöker sig på aforismer och haikuer.
Jag hoppas de växer med uppgiften.


Att göra sig till en dvärg är lätt,
det motsatta är mycket svårare.


Dvärgens långa skugga…


De vet inte ens åt vilket håll poesin ligger!


Jag bemöter mina belackare…
och sedan tar jag ett långt bad

-

Du pratar för att du inte har något att säga
och inte har något att säga för att du pratar


Meningen lever farligt –
medan meningslösheten är odödlig.


En riktig poet slösar inte med ord.


Dålig kritik är som klumpig diskning –
porslinet är antingen lika smutsigt som innan…
eller är krossat.


Jag älskar språket
och skeptisk mot det.


*
”jag tänkte gå
men vaknade i stället"





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 11:39



Bookmark and Share


  [jimmy]
feminist där...!

men även sådana får delta i
"10 nya aforimer"!
:))
2008-09-14

  [jimmy]
och
"tiden är kort, bara jag är kortare"
den var bra, C!

du HAR begåvning här... varför inte komma med en svit "10 nya aforismer..?!!

/m
2008-09-14

  [jimmy]
haha... Cathy
du är kritisk, som vanligt... bra!

du varnar för att slösa ord på... dvärgar...
men jag skriver ner/ut saker för att kunna gå vidare
och de stycken är en liten illustration på att man kan få bra idéer även när man stångas med en massa dvärgar...

"tänk på Strindberg, det gör jag!"
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]