Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett pris

Jag dammade av ett gammalt pris idag
Jag fick det när jag var yngre
Jag har burit det varje dag
och för var dag blir det tyngre

Jag kom på sista plats
Jag var där för att vara kvar
Det hjälpte mig då
Nu är det allt jag har

En dag blir jag kvitt dig
Det vill jag lova
Priset det tystas
Och blir till det dova

Men fram till den dagen
Finns du hos mig
En del försvinner
Hos både mig och dig.




Fri vers av Yakky
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 01:12



Bookmark and Share


  aol
just ett sånt livspris du fångadenågot tungt iom mej bokmärkes
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yakky
Yakky