Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Re: Konsten att förstöra en lycka.

Titta bakom muren
Vad är det du ser?
En betong,
så kall och grå?
Under gatan,
gångar skapas av ledningar
till ett hem dit du aldrig kom.




Fri vers av Yakky
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yakky
Yakky