Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som inte handlar om ätstörning utan snarare att kroppen inte vill ta in mat med över 0.1 mg fett.


Välkommen till frukost

Ådrorna växer till en tredubbel storlek
Jag svettas

Mitt ansikte är gömt i mina händer
mina fötter stirrar på mig
Kroppen skakar, i takt med
mitt pumpande hjärta

Den vita porslinkvarnen
öppnar sitt gap och är redo
för vad än som visas

Dina händer vänder tillbaka
en magesäck som varit sne

Maten är (re-)serverad.




Fri vers av Yakky
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yakky
Yakky