Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blygrå himmel

där blygrå himmel bryter in
tung som min längtan
väller skratten fram som floder
delar okänd glädje, kanske hån

när en orörd berörs och hennes tårar
när torra jordar; min skuldra i sömnen
skälver den lätt

ja, känslosamma döms så snabbt
försöker finna sig
under förtvinande fingrar, går under, stannar där

mitt sista försvar innan tystnaden;
jag är nött som din tröja, och trött
dagar som dessa väljer jag livet under hot
en rovfågels näbb mot min hals




Fri vers av Marta
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta