Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag vet att rädsla inte kan springa så därför

försöker jag springa ifrån den...

Men så fort jag stannar kommer den krypande

och griper tag runt mitt hjärta.

Förstår att jag inte kan springa så fort...




Fri vers av Spir@
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-15 12:28



Bookmark and Share


  Nicklasb
Mmmmmm....... Så fort du har tid att stanna till och tänka efter så griper den tag!!

Mycket bra poetat!!
2008-09-19

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!!!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@