Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord i rörelse

tillvarata den situation du försatt dig i... nuet kan blott förändras...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen