Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som skuggan om natten

 

Finaste
Det faller blod från himlen
vatten i ådror
och luft


Finaste älskade
hjärtat mitt
Det spikas plankor till kistor
begraver sorger
gömmer hemligheter
Svart


Finaste
Livet tar slut innan det börjar

 

Finaste
Du är skuggan om natten och
livet är slut




Fri vers av Sländan
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-15 21:07



Bookmark and Share


  AllNamesRTaken
Första dikten på 4 månader.. den smakade något.

Kanske man skall smaka på fler när man ändå är här...

Kram vännen, det var ett tag...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan