Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklam för ännu en Eksjö-träff

"Jaså, du har kommit hem från Eksjö?"
herr Skata sa´
"var där något fågelliv?"
"Jodå, trevliga änder spatserade med oss i parken längs ån".
"Gott att äta?"
"Förträfflig lax från Bolmen, Berks egen hjortronsylt till ostkakan."
Hr Lindemann bryter in:
"vad är det för tal - det var väl inte den kroppsliga spisen som var det viktiga!"
"Snick, snack", sa´herr Skata
"sa´du inte själv nyss att poesi vävs av drömmar?
och att drömmar stammar från magen, det vet väl alla-
ergo- poesin kommer från magen!"
"Stopp och belägg, jag hävdar bestämt att den kommer från hjärtat!"
"Men sa´inte Berk på träffen att poesin kommer från hjärnan - inte någon form av känslosamhet i hans fall".
Protestropen skallade- men ingen nekade sig kaffe och bullar!
Hur som helst, herr Skata, flyg ner till Eksjö vecka 40 och kolla själv!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 746 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 13:43

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja det ska jag göra!
Tack för din goda reklam, som gör mig ännu mer nyfiken och ännu mer förväntansfull!
2008-09-23

  Lyckohäxan Enediel
Hihi gillar den här...härlig dialog...:)
Snart är vecka 40 här *ler*
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP