Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt

Du svävar så lätt
På små moln, hur
Kom du till din insikt?
Så skickligt du håller oss nere,
En dikt
Är du, vacker men
Dold bär du korset vi gett dig
Förmer är du
Nog, gud så
Hjärtlig du är, ja en sann
Pedagog som har
Nått något högre, ett
Stadium av
Överlägset förnuft, och
Du vet att den luft
Som omsluter dig,
Njuter vi andra att häda,
Du smädar väl aldrig till förmån för andra?
Fy fan för att klandra dig, nog har
Väl du gett ditt allt med ditt
Kall att dra fördel av avskummet,
Ljummet bemöter du
Känslan man har inför
Frihet.




Fri vers av eskil
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-07-28 20:09



Bookmark and Share


  stannar kvar
Snygga orsvändningar och snitsiga radbrytningar. Intreserade mig =)
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

eskil
eskil