Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte OM fanns


om inte OM fanns.........



skulle jag vara Balettdansös

eller Arkeolog

för det ville jag bli när jag var liten



om inte OM fanns.........



skulle ingen vara elak mot djur

för det hatar jag verkligen



om inte OM fanns........



Skulle ingen vara rädd för att känna sina känslor

för det är så jobbigt att möta



om inte OM fanns........




skulle jag vara en helt annan än nu

för då hade jag gjort massor med saker annorlunda



om inte OM fanns.........




skulle jag göra massor med saker jag inte vågat

då hade jag inte varit så fast


om inte OM fanns.........



...................






Fri vers av Nova-Liv
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-16 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv