Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är alla så rädda för sina demoner

Varför?


Jag gillar mina demoner


Jag gillar att titta på halsar och känna att det kliar i tänderna

Jag gillar att känna ett brinnande sug

Jag gillar att skrämma prästen och sätta eld på kyrkan

Jag gillar att veta att ingen kan kuva mig - äga mig

Jag gillar att känna att var jag än är så vet jag


Att mina vingar bär






Fri vers av Nova-Liv
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 23:24



Bookmark and Share


    Stella Stol
frihet
2008-09-26

  Marta Nnilsso
Jaa, varför äår man rädd för sina demoner?
jag blev rädd för dom när dom tog kontrollen över mej.
när dom började skada mej.
underbar dikt!
2008-09-23

    johanni
Visst e det härligt, och nu i fullmånens ljus så växer de fram.
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv