Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i Affekt


Jag hatar verkligen........

Hur du får mig att må


jag hatar ditt sätt att tinga mig vara något jag inte är
jag hatar ditt sätt att alltid fly och skylla på mig
jag hatar det du får mig att känna när du inte ser
jag hatar att det är du som är rädd men jag blir kvar
jag hatar verkligen den du tvingar mig att vara


Jag hatar verkligen hur du får mig att må




Fri vers av Nova-Liv
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 18:17



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Läkning. låter så gott.
Wicke
2008-09-18

  Nova-Liv
Nina Du har helt rätt, jag tillåter det i mina mönster men nu är det slut med det :) nu är det jag som gäller och nu är det läkning på gång.
2008-09-18

  lyckeli
Aldrig bli det du inte vill vara för någon annans skull....
2008-09-17

  Nina Ahlzén
Ingen kan "få dig att må", utan att du tillåter det. Det är min bestämda uppfattning.
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv